FORMENS

Trots dat wij voor Nederland en België de Made-to-Measure en (mini-) serie fabrikant Formens mogen vertegenwoordigen. Producten range: kostuums, colberts, pantalons, mantels, overcoats en shirts, en zelfs kostuums voor boys. Deze fabrikant (Franse eigenaar) bezit diverse grote, eigen fabrieken in het noordoosten van Roemenië, een bekende regio om zijn vakkennis in de textiel industrie. Formens heeft dan ook ontzettend veel knowhow in huis. Formens biedt een prachtig uitgewerkt product (fused, half- canvas en full canvas) tegen concurrerende prijzen.

Het Made-to-Measure programma is zeer uitgebreid met een uiterst ruime keuze aan modellen, stoffen, detailleringen etc. Opties als de Napolitaanse schouder en handmade button holes zijn mogelijk. Naast een ruime eigen collectie stoffen (meer dan 200 Italiaanse en Engelse stoffen permanent op voorraad) werkt Formens met alle bekende wevers, zoals Ariston, Carnet, Dormeuil, Drago, Drapers, Dugdale, Holland & Sherry, Loro Piana, Scabal en Zegna.

Standaard levertijd: 3 tot 4 weken, expres termijn van 2 weken is mogelijk (levering vrij huis). Orders kunnen worden ingegeven via een eigen, zeer gebruikersvriendelijk platform, waar de voortgang van de orders op gevolgd kan worden.

www.formens.ro