Klemon

Klemon Made-to-Measure Shirts & Polo's


Made-to-Measure shirts & polo's van het gespecialiseerde familiebedrijf Klemon uit Slowakije. Klemon maakt al ruim 20 jaar prachtige hemden in een eigen fabriek, waar 120 mensen werken. Klemon staat voor vakmanschap en kwaliteit, voor een hele redelijke prijs. Een mooi product leveren heeft dit ambachtelijke familiebedrijf hoog in het vaandel staan. Met export zijn ze nog nauwelijks bezig geweest. Verloop Agenturen is erdan ook trots op dat zij dit pareltje ontdekt hebben en voor de Benelux mogen vertegenwoordigen.


Flexibiliteit is kenmerkend voor Klemon.Zo is er wat betreft branding heel veel mogelijk, bijvoorbeeld uw logo in elk shirt geborduurd op de door u gewenste positie. Of uiteraard uw eigenlabel in elk maatshirt.U kunt hetshirt opmeten door middel van "body-measurements" of methet behulp van een passerie. Er is een uitgebreid stock-programma aan stoffen aanwezig. U werkt met een Made-to-MeasureKit, die bestaat uit:

  • Stockfabric-programma met originele stofjes, knoopjes, en stiksels.
  • Alle mogelijke kragen en manchetten origineel uitgewerkt,
  • Duidelijke handleiding over hoe te meten.


Hello world

Uw orders geeft u online in, in een duidelijk en overzichtelijk B2B platform. Na ongeveer 3 weken heeft u uw maatwerkshirt in huis, tegen een kleine meerprijs is er ook een express service van 1 of 2 weken mogelijk. 

En mini-series (vanaf 4 stuks) bieden u de mogelijkheid om snel en flexibel op trends in te spelen en uw voorraad goed te beheersen