Migliore

Migliore


Migliore, in het Italiaans “het neusje van de zalm”, is een accessoires-modemerk dat zich richt op de modebewuste man die alleen tevreden is met het beste van het beste, met een vleugje Italiaanse passie.

Van start gegaan in de zomer van 2004 met een exclusieve stropdassenlijn, is Migliore inmiddels uitgegroeid tot een topmerk in luxe accessoires voor mannen. De collectie bestaat uit stropdassen in chique-trendy dessins. Ook heeft Migliore een uitgebreide collectie prachtige trouwdassen op voorraad. Daarnaast ook trendy pocket squares en luxe shawls.


Alle Migliore producten worden gemaakt van topkwaliteit Italiaansezijdes en andere luxe stoffen en worden met de hand vervaardigd in een exclusief atelier in de zijdestad Como. Doordat de collecties steeds in beperkte oplages gemaakt worden, is de Miglioredrager exclusief. De Migliore dassen kunnen altijd worden herkend aan een subtiel oranje detail, de huiskleur van Migliore, zoals een oranje rijgdraad of een oranje lusje. Migliore heeft een groot en snel wisselend up-to-date voorraadprogramma. Binnen 48 uur bij u in huis.De Migliore collectie is uitsluitend te verkrijgen bij de betere herenmode zaken en maatwerk specialisten. Dat bedoelen we nou met “het neusje van de zalm”!


www.migliore.nl